Faceți căutări pe acest blog

3 noiembrie 2013

Caroline Charles-Vandut



















Ghete inalte semnate de designerul londonez" Caroline Charles" confectionate integral din piele naturala lacuita intr-o combinatie inedita de piele si blanita de ponei ( animal print) atat in exterior cat si la interior. Se leaga in fata cu siret. Deosebit de comode si placute la purtat. Imbraca foarte frumos piciorul, calitative si elegante. Versatile merg combinate cu multe articole vestimentare. Pentru detalii, articole si preturi aici: http://www.carolinecharles.co.uk/. Absolut superbe!!!!

Marime: Pe talpa 40( dar se potrivesc pentru 38,5/39, lungime talpa interioara 26,5 cm, inaltime toc 7,5 cm, inaltime totala impreuna cu tocul  29 cm)
Brand: Caroline Charles
Conditie: Excelenta( foarte putin purtate, gheata de la piciorul drept are pe interior un pic blanita tocita, nu se observa foarte tare si nici nu deranjeaza)
Pret: 180 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Max&Co( Max Mara)-Vandut











Rochita tricotata foarte fin semnata"Max& Co" ( Max Mara) din lana si procent mai mic de acryl. Culoare reala negru intens. Deosebit de placuta, groasa potrivita pentru toamna rece/iarna. Purtabila ca atare sau cu colanti. Este accesorizata pe marginile buzunarelor cu pietre din plastic masive. Pentru detalii, preturi si articole aici: http://www.maxandco.com/it/Home-Country. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime:Pe eticheta L( bust 114 cm, umeri 57 cm, lungime maneci 55 cm, lungime 87 cm, compozitie material 50% lana, 50% acryl, 60% acetat, 40% vascoza)
Brand: MAX& Co( Max Mara)
Conditie: Impecabila
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...