Faceți căutări pe acest blog

5 aprilie 2012

Merlin-Vandut







O poseta foarte finuta fabricata in Italia din piele ecologica mai dura combinatie de doua culori. Destul de incapatoate pentru forma ei si dimensiuni. Se poate purta atat pe umar cat si crossover. Bareta este reglabila. Se inchide cu capsa. Are un singur compartiment mare la interior si unul mai mic care se inchide cu fermoar. Usoara, practica si foarte frumoasa.


Dimensiuni: 18x21cm
Conditie: Excelenta(cu exceptia unei mici pete in partea stanga care nu a vrut sa iasa sub nici o forma, nu se observa decat la o examinare foarte amanuntita)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Q-Vandut







O rochita absolut deosebita de culoare neagra fabaricata in Norvegia. Este tricotata mecanic , material extrem de placut la atingere. Este potrivita pentru sezonul de primavara-vara. Se inchide in fata cu nasturei mici albi sidefati. Materialul este un pic elastic se muleaza foarte frumos pe corp. Are propiul cordon in talie sau se poate inlocuit cu orice fel de curea sau centura. Foarte finuta si delicata.


Marime: Pe eticheta L( bust maxim 90 cm, lungime maneca 16 cm, lungime 102 cm, compozitie material conform etichetei atasate 60% vascoza, 40% bumbac)
Brand: QFlori
Conditie: Noua(fara eticheta)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...