Faceți căutări pe acest blog

31 ianuarie 2013

Olivier-Vandut


















O poseta superba realizata din piele naturala si semnata"Olivier" probabil fabricata in Franta. Este o poseta eleganta de zi cu accesori metalice aurii superbe usor iesite in afara pentru a nu zgaria poseta atunci gand este purtata. Bareta este lunga permitand astefel purtare eu pe umar sau in mana. Placuta aurie in partea stanga. Se inchide cu fermoar si cu clapeta este captusita, beneficiaza si de un buzunar pe spate la fel inchidere fermoar, in laterale doua capse. Este foarte incapatoare, doua compartimente mici si unul mai mare plul unul mai micut care se inchide cu fermoar. Ceva asemanator gasit pe "Ebay" Superba si deosebita!!!

Dimensiuni: Lungime 31 cm, Inaltime 21 cm
Brand: Olivier
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Blindate-Vandut









Vesta semnata " Blindate" foarte frumoasa pe fond gri cu insertii de fir metalic. Gulerul in V, purtabila ca o rochita sau o puteti purta si la jeansi sau colanti. Grosuta, o puteti combina peste bluze sau camasi. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 44( Bust maxim 110 cm, umeri 52 cm, lungime 85,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 95% polyacryl,5% fir metalic)
Brand: Blindate
Condtie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pnetru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...