Faceți căutări pe acest blog

7 ianuarie 2013

H&M-Vandut











Un cardigan extrem de delicat si bine realizat de catre cei de la "H&M" pe fond gri cu marginile negre( la guler si maneci). Buzunarele laterale sunt inlocuite cu fundite late de culoare neagra. Se inchide in fata cu nasturei fini tip bobita luciosi( exista si unul de rezerva) Se aseaza foarte frumos pe corp, il puteti purta si incheiat dar si pe deasupra altor tinute. Este usor, nici foarte gros dar nici subtire. Deosebit si feminin. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta S( Bust maxim 88 cm, distanta umeri 43 cm, lungime maneci 42 cm, lungime 59 cm, compozitie material ocnform etichetei atasate 50% bumbac,50% modal)
Brand: H&M
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtat)
Pret: 30 de lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Marks&Spencer-Vandut










Un cardigan realizat integral din lana si semant "Marks& Spencer" de culoare verde mint. Este un cardigan in stil calasic, se inchide in fata cu nasturi metalici auri( avem si unul de rezerva) si inscriptionati classic collection. Doua buzunare laterale functionale, cu un model usor in romburi. Se poate purta ca atare incheiat sau pe deasupra altor tinute. Este grosut, foarte delicat si deosebit. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 20 Uk( dar se poate purta si de marimi mai mici, bust maxim 114 cm, distanta umeri 58 cm, lungime maneci 66 cm, lungime 70 c, compozitie material conform etichetei atasate 100% lana)
Brand: Marks& Spencer
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtat)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...