Faceți căutări pe acest blog

6 ianuarie 2015

Sacou retro tapiterie/ goblen-Vandut



















Un sacou retro super reusit din tapiterie dar mai mult seamana a goblen lucrat foarte marunt si cu mult maiestrie cu imprimeu floral in culori neutre cu inchidere in fata in trei nasturi ( unul de rezerva) realizat din bumbac in amestec cu polyester cu doua buzunare laterale ambele functionale si dotat cu pernite de sustinere a umerilor. Este captusit si vine usor cambrat pe corp.  Destul de grosut.Absolut deosebit!!!!!

Marime: 40/42( bust 90/ 100 cm, maneci 60.5 cm, lungime 69.5 cm, compozitie  material 55% polyester, 45% bumbac, 100% polyester captuseala)
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Luisa Cerano-Vandut










Un pulover adorabil semnat de designerul italian "Luisa Cerano"din casmir in amestec cu lana virgina, vascoza si polyamida culoarea piersici deosebit de placut la purtat foarte moale si pufos cu decolteul in V si gulerul usor inalt. http://www.zalando.co.uk/womens-clothing/luisa-cerano/ Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 44( bust 90/110 cm, maneci 56.5 cm, lungime 60 cm, compozitie material 39% casmir, 28% lana virgina, 17% vascoza, 16% polyamida)
Brand: Luisa Cerano
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 50 lei/Pret nou 35 lei(transport gratuit pentru integrala in cont bancar)

Betty Barclay-Vandut





 




Un exemplar deosebit aceasta camasa vintage semnata"Betty Barclay"realizata din bumbac in amestec cu polyester deosebit de fina cu imprimeu patratele multicolore si fir auriu discret. Se inchide in fata cu nasturei( unul de rezerva) si decorata cu volanas amplu atat la guler care este foarte inalt si se continua pe marginile din  zona nasturilor. Foarte usoara si usor de combinat. http://www.bettybarclay.com/company/uk/bettybarclay-en/company/ Superba!!!

Marime:Pe eticheta 42( bust 90/100 cm, maneci 65 cm, lungime 63.5 cm, compozitie material 50% bumbac, 50% polyester)
Brand: Betty Barclay
Conditie:Noua( nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...