Faceți căutări pe acest blog

10 octombrie 2013

Anna* K-Vandut









O hainuta foarte frumoasa si groasa semnata"Anna*K" fabricata in Germania confectionata din fas foarte calitativ si captusita integral cu acetat.Culoarea reala un bej spre crem. Se inchide cu fermoar in fata pana sus, guler foarte amplu, in laterale prezinta doua buzunare functionale cu inchidere fermoar ascuns si unul pe interior la fel inchidere fermoar. Este impermeabila. Foarte deosebita si extrem de placuta la purtat. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 110 cm, umeri 55 cm, lungime maneci 65 cm, lungime 73,5 cm)
Brand: Anna*K
Conditie: Excelenata( ca noua, o singura purtare)
Pret: 70 lei/Pret nou 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

La Redoute-Vandut









Rochita usoara semnata"La Redoute" din vascoza si procente mai mici de polyesert si fir metalic auriu. Foarte deosebita, ideala pentru colanti dar poate fi un accesoriu si pentru o ocazie. Este pe fond negru cu insertii delicate de fir auriu. Gulerul usor cazut se reglaza din propiul snur la spate. Tot la spate are un mic decupaj. Deosebit de placuta la purtat. Pentru detalii, preturi si articole aici: http://www.laredoute.ro/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta L( bust 112 cm, umeri 52 cm, lungime maneci 66 cm, lungime 93 cm, compozitie material 78% vascoza, 14% polyester, 8% fir metalic)
Brand: La redoute
Conditie: Excelenta
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...