Faceți căutări pe acest blog

14 ianuarie 2013

D.P.Jeans-Vandut













O poseta superba semnata "D.P.Jeans" un brand francez, realizata din piele naturala intoarsa captusita cu bumbac la interior. Este o poseta accesorizata minunat de frumos cu broderie fina si aplicatii din pietre albastre, cu bucati mici din scoica sidefata si lemn. In fata prezinta franjuri, bareta este destul de lunga si reglabila putand fi purtata atat pe umar si crossover. Detalii metalice antichizate. Inchiderea se face cu fermoar metalic. Este foarte incapatoare, un singur compartiment mare la interior urmat de unul mai mic care se inchide cu fermoar. O poseta in stil country, foarte deosebita. Pentru mai multe informatii privind acest brand accesati site-ul: http://www.dpjeans.fr/.Absolut superba!!!!!!

Dimensiuni: Lungime 33 cm, Inaltime 21 cm
Brand: D.P. Jeans
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 53 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Agenda-Vandut










Un cardigan maxi foarte gros semnat"Agenda" si fabricat in Germania. Fiind destul de gros inlocuieste cu succes paltoanele si gecile mai groase. Modelul este unul deosebit, se inchide in fata cu doua capse una in dreptul gulerului si alta in talie si cu cele doua pamblici din acelasi material ca si florile realizate. Florile sunt absolut superbe si ii dau un aer foarte elegant.Este o marime mai mare il recomand pentru o persoana inalta. Absolt superb!!!!

Marime: Pe eticheta XL( Bust maxim 125 cm, lungime maneci 63 cm, lungime 114 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% acryl)
Brand: Agenda
Conditie: Impecabil
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...