Faceți căutări pe acest blog

1 decembrie 2014

Adrianna Papell-Vandut









 







 



De un rafinament si eleganta greu de descris aceasta rochie asimetrica semnata de designerul italian "Adrianna Papell" realizata din rayon in amestec cu polyester si naylon deosebit de fina culoarea reala crem/auriu mat nu este asa lucioasa in realitate( cateva poze sunt facute cu blitz). Este foarte usoara, captusita, bustul tip corset cu intarituri in laterale iar captuseala de la interior se inchide cu o clema metalica( cupele buretate) spatele gol cu inchidere fermoar si un singur mos si baba pe interior. Este asimterica cu colturile in fata cel din spate mai lung un pic decat cel din fata, daca deranjeaza se poate scurta fara probleme. Este accesorizata cu margele din lemn si detalii metalice auriu antichizat care pornesc din fata si se prind la spate. http://www.lyst.com/adrianna-papell,http://www.adriannapapell.com/ Mult mai frumoasa in plan real. Superba!!!

Dimensiuni: Pe eticheta 10 Uk( potrivita pentru 36/38, bust 80 cm, talie 85/90 cm, solduri liber, lungime spate 122.5 cm, lungime fata 113.5 cm, compozitie material 71% rayon,18% polyester, 11% naylon, 100% acetat captuseala)
Brand: Adrianna Papell
Conditie: Noua( cu etichete)
Pret: 150 lei(  rochiile pornesc de la 190 euro,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Poseta vintage anii 60 lana, goblen si piele naturala-Vandut


 







 

Poseta vintage de mana anii 60 dimensiune mare din lana ,piele naturala( cadrul metalic si bareta de mana) cu goblen lucrat fata/spate un singur compartiment mare la interior plus inca doua mai mici. Inchidere clapeta metalica aurie. Absolut superba!!!!!

Dimenisuni: Lungime 32 cm, Inaltime( fara bareta) 26 cm
Conditie: Impecabila
Pret: 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Colier sticla murano pictat-Vandut





 


Colier bicolor din sticla de murano cu bile pictate manual si fluturi. Superb!!!!

Dimensiuni: Lungime 5o cm
Conditiue: Nou
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...