Faceți căutări pe acest blog

30 aprilie 2014

Napier-Vandut




   Colier  vintage statement semnat"Napier" din metal auriu placat cu aur, zale aurii si negre. Masiv si marcat. http://www.napierbook.com/gallery/necklaces-2/ Absolut superb!!!!

Dimensiuni: Lungime 52 cm
Brand: Napier
Conditie: Impecabil( nepurtat)
Pret: 140 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)






Juicy Couture-Vandut










Ochios foc acest tricou semnat de pretiosii de la "Juicy Couture"confectionat din 100%bumbac autentic pe fond verde mint si pink fane la umeri. Manecile usor cazute cu decupaj si snururi reglabile, gulerul barcuta. Este decorat cu imprimeu vesel cu aplicatii din cristale albe transparente. Usor si racoros. http://www.juicycouture.com/.Mult mai frumos si luminos in realitate.

Marime: Pe eticheta L( potrivit si pentru M) bust 90/96 cm, maneci 13.5 cm, lungime 61.5 cm, compozitie material 100% bumbac
Brand: Juicy Couture
Conditie: Excelenta
Pret: 40 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

To The Max-Vandut












O fusta minunata semnata"To The Max"confectionata din 100% bumbac culoarea reala corai cu talie inalta, captusita. Se inchide lateral cu fermoar ascuns si un singur mos si baba pe interior.La poale este decorata cu broderie sparta. Este croita in pliuri dese care se desfac in semiclos la poale. Foarte ampla si usoara. Talia este accesorizata cu benzi din dantela.  http://www.tothemax.com.au/Superba!!!!

Marime: 40/42( talie fixa 90 cm, sold liber, lungime 75 cm, compozitie material 100% bumbac, 100% bumbac( captuseala)
Brand: To The Max
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...