Faceți căutări pe acest blog

21 martie 2012

Dots-Vandut







O camasa absolut superba, semitransparenta pe fond alb cu picouri negre si fir argintiu foarte subtire. Se leaga la spate cu propiul cordon alb. Manecutele sun un pic evazate si despicate . Se poate purta si la colanti, si nu numai. Foarte eleganta si feminina.


Marime:Pe eticheta L( bust maxim 110cm, lungime maneca 49 in partea cea mai scurta si 54 in parte mai lunga, lungime 75 cm, compozitie material conform etichetei 100% polyester)
Brand: Notations
Condite: Noua( fara eticheta)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integral ain cont bancar)

Levi"s-Vandut








O camasa de blugi de la "Levi"s" cu manecutele scurte. Se inchide cu capse metalice argintii inscriptionate cu numele brandului. Trei capse sunt vizbile restul de trei sunt ascunse. Dispune de un buzunar functional in partea stanga. Se poate purta inchisa sau pe deasupra unui tricou sau top. Perfect pentru zi. Este un produs 100% original. Absolut deosebita.


Marime: Bust maxim 94, lungime maneca 27, lungime 69 cm, compozitie material conform etichetei 100% bumbac)
Brand: Levi"s
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 60 lei/Pret nou 40 lei (transport gratuit pentu plata integrala in cont bancar)

Marks&Spencer-Vandut








O camasa foarte finuta  in dungi discrete de roz pal de la " Marks&Spencer". Se inchide in fata cu nasturei mici albi si inscriptionati cu numele brandului. Dispune si de un mic buzunaras in partea stanga. Are doi nasture de rezerva. Delicata si feminina.


Marime: Pe eticheta 16 uk( bust maxim 110 cm, lungime maneca 57 cm, lungime 67 cm, compozitie material conform etichetei 100% bumbac)
Brand: Marks&Spencer
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...