Faceți căutări pe acest blog

28 aprilie 2014

Saxx Milano-Vandut










Diafana si feminina aceasta bluzo/tunica semnata"Saxx Milano" din voal sintetic semitransparent in amestec cu satin pe fond alb cu buline mici si mari in nuanta de verde iar poalel se termina printr-un volans. Intalnim patern diferit ( satin alb usor lucios)atat in zona gulerului care este dublat cat si la cordonul din talie.  Manecile ample si cu volum. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta S( este potrivita si pentru M/L( bust 96 cm, umeri 47 cm, maneci 33 cm, lungime 63 cm, compozitie material  80% polyester, 20% satin)
Brand: Saxx Milano
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Moschino Jeans-Vandut












Foarte chic si deosebita acesta bluza casual/sport ce poarta semnatura casei" Moschino" confectionata din 100% bumbac fin si subtire, fabricata in Italia, produs original. O bluza usoara, practica si cu tinuta pe fond bleu royal cu dungi albe si model sah la maneci. Marginile manecilor prezinta elastic si sunt 3/4. Decolteul deschis intr-un V adanc. Vine foarte frumos pe corp, o puteti asorta la jeansi dar merge combinata si cu alte articole vestimentare. Pe spate are brodat cu fir alb logo-ul casei.http://www.moschino.com/. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust 90/95 cm, maneci( pornesc de sus) 41 cm, lungime 53 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Moschino
Conditie: Excelenta( cateva purtari ocazional)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Morgan De Toi-Vandut



  
























Ochioasa foc rochita sau bluza mai lunga din imagini semnata de cei de la "Morgan De Toi" confectionata din 100% vascoza cu imprimeu in nuante de turcoaz si bleu marin cu bretelele din dantela lata si elastica se inchide lateral stanga cu fermoar ascuns. Dantela verde o regasim aplicata la poale si in zona decolteului in V atat in fata cat si la spate. Este accesorizata in zona bustului cu pietre masive turcoaz si pietre transparente albe. In lateral este usor cu volum avand trei straturi suprapuse de volane. Racoroasa , practica si usoara. http://www.morgandetoi.com/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 38( bust 84 cm, lungime ( fara bretele) 80 cm, compozitie material 100% vascoza)
Brand: Morgan de toi
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...