Faceți căutări pe acest blog

12 mai 2014

Cherokee-Vandut










O fusta tare finuta semnata de cei de la"Cherokee" realizata din bumbac si procent foarte mic de fir metalic. O fusta usoara cu pliuri late ce pornesc de sub talie si care ii dau amploare de clos la poale. Este accesorizata cu pietre de nisip mici in diverse nuante de culori si paiete in ton cu nuanta fustei si fir metalic argintiu discret. Talie fixa cu inchidere fermoar ascuns in lateral. Nu este captusita si nici nu necesita. http://www.clothingattesco.com/cherokee/icat/cherokee. Cu mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 16 Uk( talie fixa 94 cm, solduri liber, lungime 64 cm, compozitie material 99% bumbac, 1% fir metalic)
Brand: Cherokee
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Atmosphere-Vandut









O gentuta  finuta si draglasa ce poarta semnatura celor de la "Atmosphere" din material textil pe fond negru cu buline albe. E destul de incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic cu inchidere fermoar. Inchiderea exterioara se face cu magnet, inchizatoarea aurie este decorativa. Bareta lunga compusa din lant auriu si bareta normala avand acelasi imprimeu ca si geanta. Purtabila atat pe umar cat si crossover. Este accesorizata cu o funda. Cu mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 21.5 cm, Inaltime( fara bareta) 19.5 cm
Brand: Atmosphere
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...