Faceți căutări pe acest blog

22 aprilie 2013

Antonelle-Vandut












Superba rochie de vara semnata de brandul francez"Antonelle" si fabricata in Franta cu impimeu alb si patratele mici rosii. Se inchide in fata pana in talie cu nasturei mici albi. Prezinta gaici pentru curea, este usor despicata in fata. E absolut minunata, foarte vesela perfecta pentru vara si lucrata cu foarte mult maiestrie. Pentru mai multe detalii, articloe si preturi accesati aici: http://eboutique.antonelle.com/fr/product/robe/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta T44( bust maxim 100 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 16 cm, lungime 110 cm, compozitie material ocnform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Antonelle
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 50 lei(a fost achizitionata cu mult mai mult, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

River Island-Vandut














Geanta oversize semnata"River Island" superba pentru vara si foarte incapatoare confectionata din material texil mai gros imprimeu animal print si paietata in intregime cu paiete incolore si piele ecologica print croco pe care o gasim la colturi si la manere. Atat manerele cat si uaccesoriilor sunt metalice auriu antichizat. Initialele brandului le regasim in fata. Se poate purta atat in mana cat si pe umar dar si crossover. Bareta este foarte lunga se poate renunta  la ea sau poate fin introdusa in interior. Avem un singur compartiment mare la interior plus alte doua mai mici si unul care se inchide cu fermoar. Inchiderea se face atat cu fermoar cat si cu cele doua capse din interior. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.riverisland.com/. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 48 cm, Inaltime 50 cm
Brand: River Island
Conditie: Impecabila( foarte putin purtata)
Pret: 60 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...