Faceți căutări pe acest blog

28 aprilie 2013

Natalys-Vandut 
 


Rochita maxi minunata semnata"Natalys" si fabricata in Franta confectionata integrala din bumbac pe fond negru cu imprimeu floral specatculos si foarte viu colorat. Pe corp vine un pic dreapta dar se aseaza superb pe corp. Este calitativa , deosebita si cu mult mai frumoasa in realitate. Se inchide la spate cu fermoar lung sub bust prezinta elastic. O recomand cu drag. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 38( Bust minim 70, maxim prin intinderea elasticului 80 cm, umeri 40 cm, lungime masurata fara bretele 125 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Natalys
Conditie:Impecabila( o singura purtare)
Pret: 45 lei/Pret nou 35 lei(transport gratuit pentru plata inetgaral in cont bancar)

H&M-VandutRochita superba de vara foarte usoara si vaporoasa semnata de cei de la "H&M" pe fond albastru marin cu buline mici albe confectionat aintegrala din bumbac. Tot bustul pana in talie  prezinta o portiune destul de lata de elastice foarte fine. Bretelele sunt reglabile se pot lega in functie de lungime dorita. Se aseza foarte frumos pe corp, este foarte vesela si calitativa. Cu adevara superba!!!!

Marime: Pe eticheta 36( dar se potriveste si pentru 38 si 40( bust minim 70 cm, maxim 92 cm, umeri 40 cm, lungime masurata fara bretele 81 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: H&M
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...