Faceți căutări pe acest blog

24 februarie 2013

Bratara fixa vintage-Vandut






Bratara fixa vintage din metal comun auriu cu impletituri in culori de rosu si verde. Extrem de finuta si de delicata. Superba!!!!

Conditie: Impecabila( nepurtata)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Friis Company-Vandut











Un clutch sau portofel semnat de "Friis Company" este perfect pentru vara si nu numai din material textil  paietat in intregime cu piele ecologica pe margini. Destul de incapator cu un singur compartiment mare la interior si unul mai mic care se inchid ecu fermoar. Inchiderea in fata se face cu capsa. Accesorii metalice auriu mat inscriptionate cu numele brandului in exterior, il puteti purta si in mana dar si atasat in interiorul gentii. Pentru alte detalii privin acest brand accesati aici:http://www.friis-co.dk/. Superb!!!

Dimensiuni: Lungime 23 cm, Inaltime 14 cm
Brand: Friis Company
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mango-Vandut








O gentuta semnata de cei de la "Mango" confectionata din piele ecologica foarte calitativa. Se poate purta atta in mana cat si pe umar. Accesorii metalice masive argintii. Avem doua buzunare exterioare care se inchid cu clapeta magnetica. Inchiderea se face cu fermoar metalic, un singur comaprtiment mare la interior plus alte dou amai mici dintre care unul pentru telefonul mobil. Pentru alte detalii accesati aici: http://shop.mango.com .Foarte dragalasa si practica. Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni:Lungime 25 cm, Inaltime 12 cm
Brand: Mango
Conditie: Nou(fara eticheta si nepurtat)
Pret: 45 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...