Faceți căutări pe acest blog

21 noiembrie 2013

Mario Rosella-Vandut













O frumusete de camasa  la rotund semnata"Mario Rosella" fabricata in Italia si confectionata din vascoza si procente mai mici de bumbac si matase naturala. Imprimeul este marinaresc pe fond alb cu broderie alba foarte fina si dungi in nuante de rosu si bleumarin.Se inchide in fata cu doi randuri de nasturi aurii model imprimat ancora. Doua buzunare functionale, si cate un nasturel pe fiecare maneca pentru a putea fi purtata si cu manecile scurte. Deosebit de frumoasa si calitativa. Superba!!!

Marime: Pe etichteta 42( bust 110 cm, umeri 53 cm, lungime maneci 58 cm, lungime 70,5 cm, compozitie material 64% vascoza, 34% bumbac, 2% matase naturala)
Brand: Mario Rosella
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 22 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)




Cream-Vandut








Fusta vintage superba lucrata manual si confectionata din bumbac si procent mai mic de elastan , model bucle cu talie fixa si inchidere la spate cu fermoar si naturel pe exterior. Accesorizata in fata cu pliseu lat. Culorea reala crem. Deosebit de frumoasa si placuta la purtat. Este potrivita atat pentru toamna cat si pentru sezonul mai rece. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42( talie 80 cm, lungime 69,5 cm, compozitie mataerial 80% bumbac, 20% elastan)
Conditie: Impecabila( nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...