Faceți căutări pe acest blog

13 august 2012

A Feeling Of Joy-Vandut









O bluza superba fara maneci de un alb imaculat fabricata in Olanda achizitionata tot de acolo cu ceva ani in urma. Este lucrata manual si accesorizata cu margele foarte finute pe toata suprfata din fata. Se preteaza la tinute elegante si de seara dar poate fi purtata cu succes si pe timpul zilei. Este lucrata foarte frumos si da un plus de eleganta si feminintate oricarei tinute. Superba!!!!!!


Marime: Pe eticheta Xl( dar este mai mica bust maxim 90 cm se mai intinde un pic, lungime 54 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza)
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 55 lei/Pret nou 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Gussaci-Vandut










O posetuta semnata "Gusacci" din material textil si piele ecologica foarte frumos si bine realizata. materiale sunt de buna calitate. Culori placute,  peste tot intalnim logo-ul G. Este foarte bine compartimentata dispunde de trei buzunare separte unul din ele se inchide cu fermoar si celelalte doua cu capsa, cel din mijloc care se inchide cu fermoar mai dispune de inca trei buzunarase. Este foarte practica. Se poate purta pe uma, crossover sau de mana de acel lant argintiu. Toate accesoriile sunt metalice argintii. Se inchide cu capsa. La spate mai are un buzunar cu fermoar. Frumoasa, deosebita si extrem de practica.


Dimensiuni: Lungime 26 cm x Inaltime 21 cm
Stare: Impecabila( cateva purtari ocazional)
Pret: 50 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integral ain cont bancar)

Repeat-Vandut















O fusta cu adevarat spectaculoasa semnata "Repeat" cu brand celebru care se distinge prin creatiile sale foarte reusite. Este o fusta foarte eleganta, am cumparat-o pentru mine pentru un eveniment dar nu am purtata-o niciodata de atunci desi este foarte frumoasa si deosebita. Detaliile care fac din aceasta fusta sa fie una foarte apreciata sunt partile din zona tivului plisate. Este scurta in fata si lunga in spate. Se inchide cu fermoar lateral stanga. Este brodata cu flori foarte fin realizate pe toata suprafata fustei. Din dreptul soldurilor vine un pic clos. Este foarte ampla, culoarea reala este cea din primele doua poze, are o usoara tenta de luciu. Se preteaza la tinute elegante, este o fusta care merita si  care cu siguranta veti fi admirate si va veti simti absolut minunat. Preturile la "Repeat" variaza de la 150-200 de euro. Pentru mai multe informatii puteti accesa acest site: http://www.repeatcashmere.com. Superba!!!!!


Marime:Pe eticheta M( talie maxim 76 cm, lungime spate acolo unde este mai lunga 100 cm, lungime fata unde este mai scurta 79 cm)
Brand: Repeat
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret:85 lei/Pret nou 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

School Bag-Vandut







O fustita foarte frumoasa de vara fabricata in Germania pe fond crem cu imprimeu floral superb in diverse nuante de culori placute ochiului. Se inchide in fata cu fermoar si nasture metalic. Doua buzunare laterale plus doua pe spate. Este un material asemanator blugului. Se aseaza foarte frumos pe corp. Se poate combina cu bluze, topuri, poate fi purtata la tinute mai sport sau mai elegante. Minunata!!!


Marime: Pe eticheta 38( dar talie maxim 64 cm ,lungime 60 cm ,compozitie material conform etichetei 
atasate 80% bumbac, 8% polyamid, 2% elastan
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...