Faceți căutări pe acest blog

4 iulie 2014

P.A.R.O.S.H-Vandut








Feminina si deosebita. Rochie semnata de pretiosi de la "P.a.r.o.s.h" realizata integral din 100% matase naturala foarte fina editie limitata. Face parte din colectia primavara/vara 2011 este captusita  tot cu matase naturala pe fond roz. Este o rochita cu bretele tip spaghete reglabile foarte fine si cu decolteul in V. Atat subt bust cat si la spate prezinta elastic. Imprimeul combina armonios  trei nuante superbe de culori :pink fane, roz si rosu aprins. In laterale doua buzunare adanci functionale. De la talie in jos vine ampla si cu  volum. Nu este pretentioasa putand fi purtata atat pe timpul zilei,seara fiind ideala si pentru plaja. Este foarte usoara.  Preturi puteti vedea aici.http://www.polyvore.com/parosh_dresses/shop?brand=P.A.R.O.S.H.&category_id=3,http://www.stylight.co.uk/ Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( potrivita si pentru S, bust 80/ 94 maxim, lungime( fara bretele) 70 cm, solduri liber, compozitie material 100% matase naturala, 100% matase naturala captuseala.
Brand: P.a.r.o.s.h
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 350 lei/ Pret promotional 200 lei( cost achizitie aproximativ 680 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Maggy London By Jeannene Booher-Vandut



















De mare efect si eleganta aceasta rochie in stil retro semnata de "Jeannene Booher"confectionata din 100% matase naturala foarte fina cu imprimeu floral cu trandafiri in nuante de rosu aprins si pink fane cu usoare tente de albastru deschis. Se inchide la spate cu nasturei imbracati si doua capse pe interior iar din loc in loc capse mici si mos si baba pe interior. Cate un nasturel  decorativ la maneci. Pernite de sustinere a umerilor detasabile. Tot pe interior in dreptul taliei prezinta doua bretele semnate( poza nr.7) care se prind de umeri pentru a putea fi ridicata in sus si a sta cu volum. Se poate purta si fara. Partea de jos este usor plisata. Nu este captusita si nici nu necesita, captuseala intalnim doar in zona taliei. Foarte usoara si deosebita. Superba!!!!

Marime: S/M( bust 94 cm, maneci 61 cm, talie 86 cm, solduri liber, lungime 128 cm, compozitie material 100% matase naturala)
Brand: Jeannene Booher
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 80 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pieces-Vandut






Centura lata semnata"Pieces"realizata integral din piele naturala de buna calitate foarte fina si moale cu catarama metalica auriu antichizat, capetele din piele naturala groasa cu print snake. Purtabila atat cu catarama in fata cat si la spate.http://pieces.com/belts/pc-belts,en_GB,sc.html?productsperrow=4 . Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 90 cm, latime 10.5 cm
Brand: Pieces
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...