Faceți căutări pe acest blog

16 aprilie 2014

George-Vandut










Foarte chic topul din imagini semnat"George" confectionat din vascoza si lycra pe fond alb imaculat si accesorizat pe marginile bretelelor si bust cu margele masive albe. Bretele sunt reglabile. Foarte lejer, versatil putand fi purtat si combinat cu o multitudine de articole vestimentare. http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html. Mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta 46( se potriveste si pentru 42/44) bust 95/110 cm, umeri 48 cm, lungime 43 cm( fara bretele) compozitie material 95% vascoza, 5% lycra.
Brand: George
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 38 lei(transport gratuit penttru plata integrala in cont bancar)

Atmosphere-Vandut









O frumoasa geanta oversize semnata de cei de la "Atmosphere" din piele ecologica de foarte buna calitate( groasa) captusita la interior. Este foarte mare cu un singur compartiment mare la interior plus doua mai mici unul pentru telefonul mobil si unul cu inchidere fermoar. Bareta lata si groasa, purtabila atat pe umar cat si in mana. Accesorii metalice aurii antichizate. Este accesorizata cu o funda masiva in zona baretei( superba). Cum spuneam este foarte rezistenta si calitativa, pielea ecologica foarte asemantaore cu cea naturala. Inchiderea exterioara se face cu fermoar.Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 59 cm, Inaltime 48 cm( fara bareta)
Brand: Atmosphere
Conditie: Impecabila( arata foarte bine)
Pret: 65 lei/Pret nou 32 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...