Faceți căutări pe acest blog

4 septembrie 2013

The Masai-Vandut









Rochita superba semnata"The Masai" brand danez mai putin cunoscut la noi in tara confectionata din 100% vascoza si fabricata in India. Este o rochita perefecta apentru toaman, usoara, lejera si foarte placuta la purtat. Imprimeul este negru cu buline crem/auriu. Pe margini prezinta volans. In laterale este usor despicata la fel si manecutele. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.masai.dk/menu/forside.asp.

Marime: Pe eticheta XL( bust maxim 115 cm, umeri 57 cm, lungime maneci 55 cm, talie maxim 104 cm, solduri maxim 124 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza)
Brand: The Masai
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Egyptian Scarf-Vandut






Esarfa cu imprimeu egiptean din bumbac. Superba!!!

Dimensiuni: 70/69 cm
Conditie: Noua
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

W.O.B-Vandut









Gardigan usor potrivit pentru toamna semnat"W.O.B" brand nemtesc confectionat din bumbac in amestec cu acryl.Se inchide in fata cu nasturei iar din talie este stilul baby doll. Foarte placut la purtat, culoarea reala rosu mai inchis. Mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta 38/40( bust maxim 96 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 61,5 cm, lungime 67,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 50% bumbac,50% acryl)
Brand: W.O.B
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...