Faceți căutări pe acest blog

27 iulie 2013

Sisters-Vandut



















Spate

Superba rochie pentru evenimete si ocazii speciale semnata"Sisters" achizitionata din State confectionata din dantela foarte fina partea de sus cu decolteu in V atat in fata cat si in spate iar la talie in jos din matase naturala dublata( doua parti suprapuse). Se inchide pe lateral cu fermoar ascuns. Este captusita pana la genunchi. Foarte fina si calitativa imbrca corpul asa spune perfect culoare foarte placuta de piersica. Extrem de eleganta si discreta. Este o rochie care merita si care va atrage multe priviri. Am achizitionat-o pentru mine dar nu am  purtat-o Pentru alte detalii, articole si preturi accesati aici.http://sistersboutique.co.nz/. Absolut minunata!!!

Marime: Pe eticheta S/M( bust maxim 88 cm, talie  maxim 80 cm, lungime maneci 19,5 cm, lungime 136,5 cm, compozitie material dantela si matase naturala)
Brand: Sisters
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 200 lei( cost achizitie aproximativ 500$, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Coca Zaboloteanu-Vandut











Pantofi semnati de designerul roman "Coca Zaboloteanu" confectionati integral din piele naturala cu varful decupat si spatele inchis realizat din piele naturala intoarsa iar bareta din fata de un roz pal din piele naturala. Sunt unicat, tocul creat dupa deja celebri pantofi"Loius Vuitton" sunt imbracati integral in  patru fasii diferite de culori din piele naturala. Sunt eleganti, usori si comozi. Pentru a vede creatii si preturi accesati aici: http://www.welovecouture.ro/coca-zaboloteanu/?gclid=CLH81eLZzLgCFYqV3godIU4A0A. Ii recomand cu drag sunt absolut deosebiti.

Marime: Pe talpa 39( lungime talapa interioara 26 cm, inaltime toc 8 cm
Brand: Coca Zaboloteanu
Conditie: Impecabili( ca noi, o singura purtare la interior)
Pret: 250 lei( cost achizitie 370 lei, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...