Faceți căutări pe acest blog

24 septembrie 2013

Colors-Vandut







Deosebit de frumoasa aceasta camasa fabricata in Franta din 100% vascoza. Modelul este rotund la margini. Se inchide in fata cu nasturei metalici argintii. Foarte placuta la purtat. Culori deosebit de frumose de la albastru royal, verde, piersica. Este un pic mai lunga la spate.

Marime: Pe eticheta M( Bust  108 cm, umeri 55 cm, lungime maneci 60 cm, lungime 79 cm, compzitie matarial 100% vascoza)
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Charlotte-Vandut







Cardigan subtire semnat"Charlotte" din ramie, nylon si procent mai  mic de elastan. Este pe fond negru cu insertii foarte fine de fir auriu. Se inchide in fata cu nasturei mici, in laterale doua buzunare functionale fiecare decorate cu o funda neagra. Foarte finut si deosebit de placut la purtat. Mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 100 cm, umeri 45 cm, lungime maneci 47 cm, lungime 63 cm, compozitie material 63%ramie, 44% naylon, 3% lurex)
Brand: Charlotte
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Canda-Vandut







Camasa superba alb imaculat semnata"Canda" din vascoza. Se inchide in fata cu nasturei foarte fini, gulerul dublat cu dantela si broderie. Deosebita si foarte placuta la purtat. Se potriveste la multe tinute. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 40( bust 90 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 62 cm, lungime 68 cm, compozitie mataerial 100% vascoza)
Brand: Canda
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...