Faceți căutări pe acest blog

29 iunie 2012

Aldo-Vandut








O pereche de sandale semnate "Aldo" din piele ecologica de foarte buna calitate. Sunt decupate in fata si inchise la spate. Modelul este impletit.  Se inchid cu catarama metalica .Se preteaza foarte usor la diverse tinute fiind albe. Merg la pantaloni, fuste si rochii mai scurte sau maxi. Sunt foarte usoare si flexibile. Minunate!!!


Marime: Pe talpa 37( lungime talapa interioara 24,5 cm)
Brand: Aldo
Conditie: Impecabile( o singura purtare)
Pret: 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

St Vintage-Vandut




O bluza fara maneci, stil maiou cu adevarat o piesa vintage anii "80. Este fabricat in Germania, fondul negru cu broderia si intitialele St culori rosu si alb. Este usor de asortat find negru, se aranjeaza foarte frumos pe corp. Este deosebit si a fost pastrat pentru varsta pe care o are destul de bine.


Marime: Pe eticheta a fost L( bust maxim 100 cm, lungime 46 cm, compozitie material conform etichetei atasate  100% polyester)
Conditie: Perfecta
Pret: 40 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

White-Vandut








O bluza superba pe fond alb cu o minunata broderie in fata, Este o bluza foarte delicata perefecta pentru vara, usoara,material foarte calitativ iar broderia din fata ii da un aer deosebit. Se preteza la pantaloni si fuste si este usor de asortat. Se aseaza foarte frumos pe corp, vine un pic cambrata. Foarte frumoasa.


Marime:Pe eticheta L( bust maxim 85 cm se mai intinde un pic , lungime maneca 16 cm, lungime 51 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 38 lei/Pret nou 25 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...