Faceți căutări pe acest blog

23 februarie 2013

Janet D.-Vandut













O pereche de pantofi superbi semnati de "Janet D" confectionati din piele naturala groasa interior/exterior si fabricati in Germania au fost comercializati in reteaua de magazine "Deichmann" din Germania. Sunt realizati impecabil foarte  comozi, toc gros stabil accesorizati cu  curelusa in fata si catarame metalice auriu antichizat reglabile si  franjuri model broderie sparta. Imbraca foarte frumos piciorul, foarte eleganti si deosebiti. Absolut superbi!!!!

Marime: Pe talpa 39( potriviti pentru 38,5 cm, lungime talap ainteriora 25,5 cm, inaltime toc 7 cm)
Brand: Janet D.
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtati)
Pret: 85 lei(pretul pe eticheta si de achizitie 90 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Warehouse-Vandut














O poseta semnata "Warehouse" confectionata din piele ecologica foarte calitativa. Este o poseta in stilu Chanel neagra cu baretele din metal argintiu si bareta din piele impletita. Este incapatoare, are un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic care se inchid ecu fermoar. Iar in  fata se inchide in acea clapeta aurie. Purtabila atat in mana, cat si pe umar cu bareta dubla sau mai lunga. Este indentica ca model si culorea cu cea din prima poza de prezentare. Pentru alte detalii despre acest brand accesati aici:http://www.warehouse.co.uk/?lng=en&ctry=GB& Eleganta si dar finuta purtabila la orice tinuta. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 32 cm, Inaltime 26 cm
Brand: Warehouse
Conditie: Impecabila(o singura purtare)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

My Heart-Vandut






O pereche de balerini semnati" Peal2 du the dont's" confectionati din piele eco asemantoare cu pielea si accesorizati  fundita decorativa in fata din material textil. Sunt ideali pentru primvara/vara foarte usori si practici. Mult mai frumosi in realitate.

Marime: Pe eticheta 39 (potriviti pntru 38,5, lungime talpa interioara 25,5 cm)
Conditie: Impecabili( o singura purtare)
Pret: 45 lei/Pret nou 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...