Faceți căutări pe acest blog

13 iulie 2013

Bratara vintage anii 60-Vandut






Bratara masiva vintage anii 60 cu doua fete placata cu aur. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime20,5 cm. latime 1,5 cm
Conditie: Impecabila( nepurtata)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Noa Noa-Vandut







Un  top dragalas si finut semnat de "Noa Noa"  confectionat din polyester cu vascoza. Un top delicat cu tul imprimat cu mici  si dantela pe margini cu gulerul in V, bretele sunt reglabile.. Se inchide pe lateral cu fermoar ascuns. Extrem de usor si delicat. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.noanoa.com/da. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta L dar este potrivit si pentru M( bust maxim 88 cm, umeri 43 cm, lungime fara bretele 46 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyeser, dublura 100% vascoza)
Brand: Noa Noa
Conditie: Impecabil( o singura purtare)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Yessica-Vandut







Foarte finuta aceasta bluza alba semnata de "Jessica" confectionata din bumbac si fir metalic argintiu. Se inchide in fata cu perlute mici. Se leaga cu propiul cordon la spate. Foarte lejera si racoroasa, manecile stil fluture. O puteti combina la orice tinuta. pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.c-and-a.com/uk/en/corporate/fashion/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 110cm, umeri 55 cm, lungime maneci 27,5 cm, lungime 62 cm, compozitie material conform etichetei atasate 99% bumbac, 1% fir metalic argintiu)
Brand: C&A
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 30 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...