Faceți căutări pe acest blog

11 iunie 2015

Christian Louboutin Crepe Satin Pumps in Black(autentici, piele naturala si satin)-Vandut
























O pereche de pantofi decupati in fata cu platforma ascunsa semnati"Christian Louboutin" autentici realizati din piele naturala la interior  si talpa exterioara, satin negru spate si toc iar lateralele din tul transparent. Foarte eleganti, stabili si usori in acelasi timp, versatili merg purtati la orice tinuta nefiind pretentiosi. Ii recomand fara rezerve. http://us.christianlouboutin.com/ot_en/collection,http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Christian_Louboutin?pn=1&npp=60&image_view=product&dScroll=0.Absolut superbi!!!!

Marime: Pe talpa 37( se potrivesc si pentru 38, recomand picior subtire, lungime talpa interioara 25 cm, inaltime platforma 3 cm, inaltime toc 12 cm)
Brand: Christian Louboutin
Condite: Impecabili( ca noi, o singura utilizare)
Pret: 250 lei ( pret achizitie si catalog aprox 900 $, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M( 94% vascoza 6% elastan)-Vandut








 










O frumoasa si delicata rochita ce poarta semnatura celor de la "H&M" cofectionata din jerse de vascoza cu procent mai mic de elastan pe fond crem foarte deschis cu decolteul in V usor petrecut. Foarte racoroasa si lejera cu talia marcata masiv si cu propiul cordon ce se leaga la spate. Bretelele sunt late si dublate cu pense cu cadere usor pe umeri. Imbraca corpul foarte frumos. http://www2.hm.com/ro_ro/index.html.Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 40( bust 80/100 cm, se mai intinde, talie 80/100 cm, sold liber, lungime 106 cm, material 94% vascoza, 6% elastan)
Brand: H&M
Conditie: Noua( cu eticheta)
Pret: 60 lei( pret achizitie 30 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...