Faceți căutări pe acest blog

27 ianuarie 2013

Anna Rinaldi-Vandut








O geanta semnata "Anna Rinaldi" confectionata integral din piele naturala intoarsa cu piele naturala(baretele) realizata in Italia. Foarte incapatoare un singur compartiment mare la interior plus alte trei mai  mici dintre care unul se inchide cu fermoar. Inchiderea se face cu fermoar. In laterale prezinta snururi pentru a fi reglata dimensiunea ei. Culoare placuta(maron) merge la orice. Este usoara, practica foarte elaganta. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 41 cm, Inaltime 27 cm
Brand: Anna Rinaldi
Conditie: Perfecta( doua purtari)
Pret: 80 lei/Pret nou 60 lei( Pretul de achizitie 450 lei, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mango-Vandut






O pereche de jeans semnati "Mango" foarte frumos si bine  realizati. Se inchid in fata cu fermoar si  nasturel metalic, doua buzunare laterale functionale si doua pe spate. Cad foarte bine pe corp. Ii puteti asorta cu orice. Superbi!!!

Marime: Pe eticheta 40( talie maxim 90 cm, lungime 100 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Mango
Conditie: Noi( fara etichete)
Pret: 60 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

D&G-Vandut








O pereche de jeans semnati "Dolce&Gabbana"originali. Se inchid in fata cu fermoar si  nasturel metalic. Doua buzunare pe fata functionale si doua pe spate. Sunt foarte bine lucrati, material foarte calitativ. Vin drepti pe picior. Superbi!!!!

Marime:Talie maxim 84 cm, solduri 92 cm, lungime 95 cm, compozitie material conform etichetei atasate 98% bumbac, 2% elastan)
Brand: Dolce&Gabbana
Conditie: Impecabili( o singura purtare)
Pret: 100 lei/Pret nou 60 lei( pretul de achizitie a fost de 800 de lei, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mexx-Vandut









O maleta foarte finuta semnata "Mexx" cu gulerul roll. Este destul de grosuta, culoarea reala bronz cu insertii de fir auriu foarte fin. Purtabila ca atare sau pe deasupra camsutelor sau bluzitelor. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta S( Bust 72 cm se mai intinde pana la 95 cm maxim, umeri 34 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 84% bumbac, 16% polyester)
Brand: Mexx
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...