Faceți căutări pe acest blog

8 iunie 2012

Monsoon-Vandut









O camasa sub semnatura" Monsoon" de vara extrem de finuta si foarte frumos realizata. Se inchide in fata cu nasturei sidefati. Broderia din fata face toti bani este absolut superba. Este un material placut la atingere. Se aseaza foarte frumos si poate fi combinata la diverse tinute. Culoarea reala crem. Marginile de la manecute si de la guler sunt cu satin. Superba!!!


Marime: Pe eticheta M( bust maxim 102 cm, lungime maneci 19,5 cm, lungime 61 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza)
Brand: Monsoon
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Levi's-Vandut







 O camasa de vara din blug sub semnatura"Levi's" . Se inchide in fata cu capse  metalice rosii. Doua buzunare functionale la fel inchidere cu capse. Manecutele scurte. Se poate purta si descheiata pe deasupra unui top sau bluzite sau incheita ca o camasa. Potrivita pentru blugi si nu numai. Mult mai frumoasa in realitate. Merita.


Marime: Pe eticheta S( bust maxim 88 cm lungime maneci 28,5 cm lungime 60 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Levi's
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 45 lei/pret nou 25 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Levi's-Vandut





 



O camasa superba din blug subtire de vara sub semnatura"Levi's" foarte frumos realizata. Se inchide in fata cu capse sidefate albe avand inscriptionat brandul "Levi's" si se continua cu nasturi normali  la fel inscriptionati. Manecile bufante si incretite, se aseaza foarte frumos pe corp, poate fi purtata incheiata ca o camasa sau pe deasupra unui tricou sau a unui top. Este usoara, racoroasa si foarte bine realizata. O recomand cu drag.


Marime: Pe eticheta L( bust maxim 100 cm ,lungime manecute 17,5 cm lungime 67,5 cm ,compozitie material confor etichetei atasate 55% bumbac, 45% lino, doi nasturi de rezerva)
Brand: Levi's
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...