Faceți căutări pe acest blog

18 noiembrie 2012

Timberland-Vandut














O pereche de cizme de iarna semnate" Timberland" realizate integral din piele naturala partea de jos , si in rest cu blanita foarte groasa interior/exterior. Sunt foarte calduroase, rezistente, talpa nu aluneca nici pe gheata si nici pe zapada. Imbraca frumos piciorul, faptul ca au asa de multa blanita sunt destul de usoare. Merg purtate la orice. Pantaloni sau jeansi se pot introduce in interior fara probleme. Sunt foarte calitative un brand destul d ecunoscut si foarte scump. Pentru mai multe informatii i preturi accesati site-ul lor: http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=12302119. Acestea sunt asemanatoare cu cele pe care le veti gasi pe site numai ca nu au acele catarame.  Le recomand cu drag sunt minunate.

Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interiora 25,5 cm)
Brand:Timberland.
Conditie: Foarte buna(aua cateva purtarii)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Yves Calin-Vandut










Un cardigan minune, extrem de frumos si delicat  semnat "Yves Calin" un brand  foarte cunoscut in Spania  mai putin la noi cu o combinatie frumoasa de materiale si imprimeu. Bate spre maron dar si un pic spre verde. Prezinta volanase pe toata partea din fata si duble la maneci. Este foarte calduors, se leaga in fata cu propiile cordoane, are doua in dreptul pieptului si doua un pic mai jos. Se aseaza foarte bine pe corp. Avem si un fir auriu in combinatie cu maron in partea din fata in laterale. Pentru mai multe informatii privin acest brand accesati site-ul lor: http://www.yvescalinmadrid.com/.  Elegant, versatil absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta S( bust maxim 84 cm, lungime maneci impreuna cu volanasele 62 cm, distanta dintre umeri 49 cm, lungime 52 cm, compozitie material conform etichetei atasate 75% acryl, 13% nylon, 12% lana)
Brand: Yves Calin
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...