Faceți căutări pe acest blog

9 octombrie 2014

Gabor-Vandut












Pantofi semnati "Gabor"realizati din piele naturala foarte fina si de buna calitate interior/exterior cu mic decupaj in fata si laterale. Se leaga in fata cu siret iar limba din interior se poate prinde cu siretul din dotare. Sunt deosebiti de comozi si finuti. Culoarea reala camel. http://www.gaborshoes.co.uk/Superbi!!!

Marime: Pe talpa 36( potriviti si pentru 36,6/37  lungime talpa interioara 23,5 cm, inaltime toc 3.5 cm)
Brand: Gabor
Conditie: Impecabili( ca noi, o singura purtare)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Four Season Of London-Vandut


 
 






O frumoasa haina de ploaie semnata "Four Season Of London"pe fond crem deschis cu picouri negre realizata din bumbac si procent mai mic de polyuretan este captusita. Se inchide in fata de sus pana jos cu nasturi primul vizibil restul ascunsi pernite  pentru sustinerea umerilor. In lateral doua slituri si doua buzunare functionale cu clapeta. Pe fiecare maneca cate un nasturel. Foarte usoara perfecta pentru zilele ploioase. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime:Pe eticheta XS( potrivita pentru M, bust 90/95 cm, maneci( pornesc de sus) 67 cm, lungime 84.5 cm, compozitie material 75% bumbac,  25% polyuretan, 100% polyester captusela)
Brand: Four Season Of London
Conditie: Impecabila(  putin purtata)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Plic vintage din lac anii 80-Vandut










 

Plic vintage anii 80 din piele ecologica lacuita de buna calitate, foarte incapator cu un singur compartiment mare la interior plus alte doua mai mici. Se inchide cu capsa decorata cu clapeta din plastic gen lucite pe fond gri. Superb!!!!

Dimensiuni: Lungime 32 cm, Inaltime 18 cm
Conditie: Impecabil( nepurtat)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...