Faceți căutări pe acest blog

8 octombrie 2014

George-Vandut

 
 






 Foarte chic si util acest cardigan  negru intens semnat"George"realizat integral din 100% acryl deosebit de placut la purtat. Sistemul de inchidere englezesc mai pe inteles duffel coat cu walrus teeth (dinti de morsa). In laterale prezinta doua buzunare functionale si gluga la spate. Fiind destul de gros si calduros inlocuieste cu succes un palton sau o haina de sezon. http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html. Mult mai frumos in realitate.

Marime: M/L( bust 90/105 cm, maneci 66.5 cm, lungime 83 cm, compozitie material 100% acryl)
Brand: George
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lorenzetti-Vandut








Pantofi semnati"Lorenzetti"realizati integral din piele naturala nabuc interior/exterior foarte fina cu un design deosebit, imbraca piciorul frumos, deosebiti de usori si comozi cu detalii metalie aurii. Culoare reala piersica. Mult mai frumosi in realitate.

Marime: Pe talpa 39( dar se potrivesc pentru 38, lungime talpa interioara 25 cm, inaltime toc 3 cm)
Brand: Lorenzetti
Conditie: Impecabili( o singura purtare)
Pret:50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Aem'Kei-Vandut















 


 Deosebit  si foarte purtaret acest cardigan maxi foarte gros negru intens cu gulerul inalt semnat "Aem'Kei"realizat din lana si acryl. Se inchide in fata si pana in talie  cu fermoar metalic antichizat, fermoarul nu este chiar pe mijloc iar accesoriile de la fermoar sunt din piele naturala semnate. In talie prezinta gaici pentru curea, iar pe umarul stang un nasture semnat care se poate descheia. Foarte chic, vine frumos pe corp si il puteti accesoriza usor .  Mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta S( bust 82( se mai intinde), maneci 67 cm, solduri liber, lungime 111 cm, compozitie material 50% lana, 50% acryl)
Brand:Aem'Kei
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...