Faceți căutări pe acest blog

9 ianuarie 2013

D-Xel-Vandut











O bluza superba semnata "D-xel" si fabricata in Danemarca cu bluza neagra si maiou din voal fin cu imprimeu animal print. Bluza este prinsa de bluza in partea de jos in stil usor gogosar. Bluza neagra se muleaza pe copr iar cea animal print este mai vaporoasa. Foarte frumosa, delicata si feminina. O puteti purta practic la orice fie panataloni sau fuste, se aseza impecabil pe corp. Pentru mai multe informatii accesati site-ul lor http://www.d-xel.com/ Absolut superba!!!!!

Marime: Pe eticheta 12 Uk( Bluza neagra, bust maxim 80 cm, distanta umeri 38 cm, lungime maneci 52,5 cm, lungime 74 cm impreuna cu bluza de deasupra, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: D-Xel
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Casual Collection By Debenhams-Vandut









Un cardigan cu bluzita incorporata semanat" Debenhams" tare finut si dragalas. Bluzita are bretele prinse de cardigan  in fata prezinta volanase si trei nasturei are un model floral pe fond alb cu verde. Este foarte usor si placut la atingere se poate purta, foarte elagant si deosebit. Superb!!!!!

Marime: Pe eticheta 14 UK(Bust maxim 96 cm, distanat umeri 48 cm, lungime maneci 48 cm, lungime 65,5 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Debenhams
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...