Faceți căutări pe acest blog

2 ianuarie 2015

Tru City-Vandut









Foarte chic si de efect aceasta vesta din blanita artificiala semnata"Tru City"pe fond maron foarte inchis realizata din  polyester in amestec cu lana alpca, polyacryl si modacryl, captusita cu inchidere fermoar in fata putin vizibil si doua buzunare laterale ambele functionale. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: 38/40( bust 90/105 cm, lungime 65 cm, compozitie material 40% polyester, 30% polyacryl, 15% alpca, 15%  modacryl)
Brand: Tru City
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Atmosphere-Vandut










 

Foarte chic aceasta geanta de umar sau crossover culoarea fisticului semnata de cei de la "Atmosphere"confectionata din piele ecologica de buna calitate si rezistenta deosebit de incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus inca trei mai mici dintre care unul cu inchidere fermoar. Se inchide cu capsa si este accesorizata pe margine cu cadru metalic auriu/antichizat. Se poate purta si ca plic prin introducerea baretei in interior sau prin detasarea ei este prinsa cu capse. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 37 cm, Inaltime( fara bareta) 25 cm
Brand: Atmosphere
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Longchamp Les Pliages Tipe S(autentica)-Vandut




 

 


Geanta de mana din material texil negru cu manerele din piele naturala si clapeta semnata"Longchamp"tipe  S( autentica) cu detalii metalice aurii semnate. Un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic. Semnata si la interior cu nr. de serie. http://www.selfridges.com/en/longchamp/longchamp-le2dpliage/?llc=sn 

Dimensiuni: Lungime 30 cm, Inaltime( fara manere) 22 cm 
Brand: Longchamp
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...