Faceți căutări pe acest blog

17 ianuarie 2013

Mango-Vandut









O jacheta mai grosuta superba pe fond negru cu buline mici albe in combinatie cu lana si vascoza si perfecta pentru trecerea de la iarna spre primavara semnata"Mango" , este captusita, captuseala model matlasat. Se inchide in fata cu nasturi mari, unul pe interior la baza gatului iar restul pe exterior. Doua buzunare laterale functionale. Toti nasturi sunt mari si au inscriptionat logo-ul firmei "Mango" Foarte calitativa, se aseaza foarte bine pe corp. Merge purtata si la panatloni, jeansi si fuste. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta L( Merge purtata si la marimea M, bust maxim 96 cm, distanta umeri 46 cm, lungime maneci 63,5 cm, lungime 59 cm, compozitie material conform etichetei atasate 70% lana, 30% vascoza)
Brand:Mango
Conditie: Perfecta( o singura purtare)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Estelle-Vandut








O rochie superba semanta"Estelle" cu manecile scurte si gulerul in V  perfecta pentru iarna si primavara, este mai grosuta pe fond albastru cu broderie sparta mica si fir metalic albastru foarte discret. Este o rochita pe care o puteti purta cu ghete sau cizme dar si pantofi. Se aseaza foarte frumos pe corp, talia daca este mare o puteti regla cu o curea. O recomand cu drag. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta XXL( Se poate purta de un L, si XL, bust maxim 112 cm( se mai intinde un pic), lungime maneci 22,5 cm, lungime 119 cm, compozitie material conform etichetei atasate 36% acryl, 24% rayon, 24% bumbac, 16% polyester)
Brand: Estelle
Conditie: Impecabila(o singura purtare)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...