Faceți căutări pe acest blog

14 mai 2012

Day" N" Nite-Vandut










Bolerou superb pentru seara si ocazii speciale de la "Day"N" Nite" un brand exclusivist din Anglia. Piesele lor sunt cu adevarat minunate. Acest bolerou este negru cu flori argintii, nu este sclipici este fir metalic argintiu. Foarte bine realizat, partea din spate vine la rotund, se poate purta pe deasupra unei rochite cu bretele sau a unui top se poate inchide in fata cu o brosa daca se doreste. Minunat si foarte deosebit.


Marime:Pe eticheta L( dar este  universal, lungime maneca 48 cm, lungime 75 cm ,compozitie material conform etichetei atasate 85% polyamid, nylon.
Brand: Day"N"Nite
Conditie: Nou( nepurtat si fara eticheta)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Preis Women Wear-Vandut









Rochita superba de vara cu bretele foarte vaporoasa o culoare placuta de crem cu dantela aplicata in jurul bustului, taliei si  a tivului. Foarte usor de asortat, practica si racoroasa. Bretele au nasturei care se pot muta. Se inchide cu fermoar in partea stanga. Daca este prea larga talia se poate regla cu o curea subtire. Foarte frumoasa si feminina.


Marime:Pe eticheta 46( bust maxim 95 cm, lungime fara bretele 103 cm, compozitie material conform etichetei atasate 97% bumbac, 3% elastan)
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...