Faceți căutări pe acest blog

24 noiembrie 2012

Esprit-Vandut







O poseta de mana semnata "Esprit" realizata integral din piele ecologica foarte rezistenta cu print croco. Pentru dimensiunile ei este foarte incapatoare, beneficiaza de un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic care se inchide cu fermoar, buzunar pentru telefonul mobil, cateva buzunarase speciale pentru instrumente de scris si cateva pentru carduri plus unul la exterior care se inchide cu fermoar. Inchiderea se face cu fermoar. Detalii metalie argintii inscriptionate"Esprit" si un mic accesoriu metalic cu placuta rotunda inscriptionata. Este o posetuta foarte sic si practica. Absolut superba!!!


Dimensiuni :Lungime 30 cm, inaltime 15 cm
Brand: Esprit
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

L33-Vandut













O hainuta lunga potrivita pentru acest sezon dar si pentru iarna. Are un model foarte frumos realizat guler inalt si grofat, o flore realizata foarte frumos pe guler in partea dreapta. Se inchide in fata cu fermoar dar nu pe mijloc un pic in lateral stanga. Preznta doua buzunare functionale si volanse in partea de jos. Este o haina usoara, calduroasa, impermeabila rezista si la ploaie dar si la ninsoare este captusita. O hainuta purtabila, elaganta, practica si foarte sic. O recomand cu drag. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta XL(bust 112 cm, lungime maneca 62,5 cm ,lungime 89 cm)
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jumo International-Vandut














O camasa superba semnata"Jumo International" foarte frumos realizata de un alb imaculat .Se inchide in fata cu nasturi bijuterii din metal comun auriu cu pietre in mijloc in diverse nuante de culori: verde, rosu si galben. Pe margini este tivita cu fir auriu. Foarte vaporoasa, extrem de eleganta si deosebita. O puteti combina in foarte multe tinute. O recomand cu drag . Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 48( bust maxim 115 cm, lungime maneca 60,5 cm, lungime 64,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% matase artificiala)
Brand: Jumo International
Conditie: Impecabila( nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...