Faceți căutări pe acest blog

30 aprilie 2016

Bluza model fluture "H&M"( 100% voal)-Vandut









Reusita foc aceasta bluza din colectia de vara de la "H&M" realizata din 100% voal face parte din acelasi set cu fusta mai jos postata acelasi imprimeu vesel si colorat print jungle cu manecile tip fluture, decolteul in V, se prinde sub bust cu snur  interior reglabil , o puteti strange cat se doreste, capetele decorate cu cuburi metalice aurii. Racoroasa si  lejera. Superba!!!

 Marime:M/L( bust liber, maneci 23 cm, lungime 71 cm, material 100% voal)
Brand:H&M
Conditie: Noua
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Geanta umar forma pepene rosu"H&M"( piele eco/rafie)-Vandut











Haioasa rau si vesela aceasta geanta din colectia de vara de la"H&M" din rafie impletita si piele eco bareta de umar care este reglabila si detasabila, o puteti purta ca si plic, captusita la interior cu inchidere fermoar exterior. Purtabila atat pe umar cat si crossover, un singur compartiment mare la interior si unul mai mic cu inchidere fermoar. Are forma de felie pepene rosu. Accesoriile metalice argintii. Deosebita!!!

Dimensiuni: Lungime 31 cm, Inaltime( fara bareta) 21 cm
Brand:H&M
Conditie: Noua
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Fusta "H&M"( 100% vascoza)-Vandut











Foarte chic aceasta fusta de vara semnata de cei de la "H&M" realizata din 100% vascoza fina cu tinuta, extrem de racoroasa si placuta la purtat model usor petrecut la rotund in forma de lalea, cu talie fixa,inchidere la spate fermoar si cu singur nasturel pe interior. Este accesorizata cu doua buzunare laterale ambele functionale si gaici pentru curea subtire. Imprimeul foarte vesel tip jungle in culori multicolore superbe..De efect..

Marime:S/M( talie fixa 74 cm, sold liber, lungime 46 cm, material 100% vascoza, 100% poliester captuseala buzunarelor)
Brand:H&M
Conditie: Noua
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...