Faceți căutări pe acest blog

28 septembrie 2012

Ekseption-Vandut











Un trenchi superb semnat "Ekseption" pentru mai multe detalii puteti accesa acest site http://www.ekseption.es/. Este captusit, se inchide in fata cu nasturi mari inscriptionati cu numele brandului. Manecile sunt usor bufante. Este grosut, potrivit pentru toamna. Are gaici pentru curea, talia o puteti regla cu o centura sau o curelusa mai subtire. Doua buzunare laterale functionale. Umerii usor incretiti ceea ce il face feminin.Merge purtat la orice.Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta Xl( este mai mic, corespunde unui M, bust maxim 100 cm ,lungime maneci 65 cm, lungime 103 cm, compozitie material conform aetichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Ekseption
Conditie: Impecabil(o singura purtare)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Amisu-Vandut





O bluza semnata "Amisu" 2 in 1 camsuta alba cu dungi negre si bluza neagra din bumbac in combinatie cu elastan. Perfecta pentru o zi la birou si nu numai. O puteti combina in foarte multe tinute. Minunata!!!

Marime: Pe eticheta XS( bust maxim 80 cm( se mai intinde un pic) lungime maneci 68 cm, lungime 62 cm, compozitie material conform etichetei atasate 95% bumbac, 5% elastan)
Brand: Amisu
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...