Faceți căutări pe acest blog

24 ianuarie 2017

Geanta vintage cu cifre metalice" A.C.D"( 100% piele naturala)-Vandut




















Geanta vintage de umar realizata din 100% piele naturala pe fond negru intens cu usoara tenta lucioasa semnata "A.C.D",  cu un singur comp. mare la interior plus unul mai mic cu inchidere fermoar. Inchiderea exterioara se face cu fermoar iar un singur capat de la fermoar se inchide intr-o sigura parte cu capsa. Baretele sunt lungi accsorizate cu cifre metalice aurii masive. Semnata pe toate accesoriile metalice atat exterior cat interior. Absolut superba!!!

Dimesniuni: lungime 39 cm, inaltime( fara barete) 27 cm
Brand: A.C.D
Consotie: Impecabila( ca noua, neutilizata)
Pret: 165 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Apart( 100% piele naturala)-Vandut



















Geanta de mana sau de umar semnata de brandul german "Äpart" confectionata din piele naturala groasa pe fond verde crud cu stamp croco. Toate accesoriile metalice masive argintii. Bareta de umar detasabila dar nu si reglabila. Se inchide in fata cu o singura capsa prin apsare. Un singur compartiment mare la interior plus alte cinci mai mici unul cu fermoar. Captusita. Semnata interior/exterior. La interior are atasata o bareta mica pentru prindere portofel. La baza picioruse. http://www.apart-fashion.de/Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 36 cm, inaltime 27 cm
Brand:Apart
Conditie: Noua( neutilizata)
Pret: 165 lei( pret catalog 160 euro,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Poseta/plic anii 60 piele de aligator-Vandut












O piesa frumoasa si foarte reusita aceasta geanta/plic vintage anii 60 realizata din 100% piele de aligator lacuita lucrata manual, cu un singur compartiment mare la interior, captusita cu inchidere in fata capsa prin apasare avand detaliile metalice auriu in combinatie cu argintiu. Lantul de umar auriu in perfecta stare. Purtabila pe umar sau ca plic prin introducerea lantului in interior. O recomand fara rezerve. Absolut superba!!!

Dimensiuni: Lungime 30 cm, Inaltime( fara lant) 18 cm
Conditie:Impecabila( ca noua, neutilizata)
Pret: 165 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...