Faceți căutări pe acest blog

9 noiembrie 2012

Papaya-VandutO rochita minunata semnata "Papaya" in dungi albe si bleumarin cu manecutele lungi. Este o rochita foarte bine realizata si calitativa, e potrivita pentru toamna, iarna si primavara. Se aseaza frumos  pe corp. Eleganta si feminina. O recomand cu drag. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 10 Uk( pentru 38 romanesc, bust maxim 84 dar se mai intinde un pic, lungime maneci 46,5 cm, lungime 88 cm, compozitie material conform etichetei atasate 63% polyester,33% vascoza, 4% elastan)
Brand: Papaya
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Wallis Petite-VandutO bluza foarte frumoasa si eleganta semnata" Wallis Petite" pe fond maron cu marginele crem. Se leaga cu cordon dublu in doua nuante de maron si crem printr-un inel de lemn. Modelul este parte peste parte. O puteti combina cu pantaloni sau fuste. Este destul de grosuta si se aseaza foarte frumos pe corp. Superba!!!!!

Marime: Pe eticheta 12 Uk(bust  92 cm se mai intinde materialul fiind usor elastic, lungime maneci 59 cm, lungime 58 cm, compozitie material conform etichetei atasate 95% vascoza, 5% elastan)
Brand: Wallis
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...